Vám-Garancia Kft.
Telefon: +36 70 396 6945
E-mail: info@vamgarancia.hu
Céginfó
A Vám-Garancia Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. 

Fő tevékenysége a teljes körű vámügyintézés, valamint az ügyfelek igényei alapján egyéb, a vámügyi feladatokhoz tartozó további tanácsadói és adminisztrációs ügyintézés. Célunk, hogy ügyfeleink részére biztosítsuk a hazai vámigazgatási követelményeknek történő megfelelést, ezért szakértelemmel bíró kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.

Feladatunk körébe tartozik a fentieken túl a vámáru közvámraktár és átmeneti megőrzési raktározása –IntraStat (IS), és Környezetvédelmi Termékdíj (KVTD) bevallások teljes körű adminisztrációja.

Cégünk az Európai Unióhoz történő csatlakozás után, a megváltozott piaci követelmények teljeskörű megfelelősége érdekében, kezdeményezte a Vámhatóságnál az egyszerűsített engedélyek megszerzését. Ezen engedélyek birtokában flexibilisebben, több rétűen tudjuk végezni a mindennapi feladatokat. Legutoljára, 2018. évben AEO engedély használata került engedélyezésre, mellyel biztosítjuk a szakmaiság kiemelt színvonalát és a megbízhatóság egyik mérföldkövét.

Megbízóink elvárásainak és igényeinek teljesítéséhez Vámhatósági engedélyek tucatjával rendelkezünk. Munkatársaink folyamatos képzése által biztosított a precíz és hatékony és minden szakmai követelménynek megfelelő munkavégzés. A vámhivatal ügyfélfogadási idejétől függetlenül történhetnek bizonyos vámeljárások 0-24 órában, megbízói igénytől függően, melybe beletartozik a közvámraktári, átmeneti megőrzési raktározási vámeljárás.

Engedélyeink:

Közvetett Vámjogi képviselő (ÁFA átvállalás)
Engedélyezett Címzett Engedély (EC
Összkezesség -Tanúsítvány Engedély
Közvámraktári engedély /folyamatban/
Átmeneti megőrzési raktár engedély
Vámügynöki engedély
AIS, AES

Keressen meg ajánlatkérésével bármely elérhetőségünkön.
Minden jog fenntartva - 2019 - vamgarancia.hu 

Adatvédelem

Általános szerződési feltételek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu