Vám-Garancia Kft.
Telefon: +36 70 396 6945
E-mail: info@vamgarancia.hu

Vámkezelés Budapest

A Vám-Garancia Kft. fő profilja a vámügyintézés, vámkezelés. 

Közvetett importvám-eljárás, importáfa-átvállalás
Importáru-behozatalkor nem kell azonnal megfizetnie az áfát. Könnyítünk vállalkozása terhein, és halasztott áfafizetést biztosítunk cégének. A részletekről az Importáfa-átvállalás menüpont alatt olvashat bővebben.

Normál importvám-eljárás
Import vámügyintézés szolgáltatásunk keretében profi szakembereink segítenek a tarifaszám pontos meghatározásában. Igény szerint előzetes vámkalkulációt készítünk ügyfeleinknek, benyújtjuk az árunyilatkozatot, és egy esetleges vámhatósági vizsgálatnál képviseljük cégüket.

Export vámeljárás
Ha export vámügyintézéssel fordul hozzánk, a fentiek mellett levesszük válláról a vámokmányok, fuvarokmányok és származási bizonyítványok, számlanyilatkozatok elkészítésének terhét is. Igény szerint kiállítjuk a kapcsolódó fuvarokmányokat (CMR, ATA Carnet, TIR-igazolvány, árutovábbítás – T2), valamint minden származási bizonyítványt az adott országgal meglévő megállapodás szerint (pl: EUR1, svájci számlanyilatkozat, REX számlanyilatkozat, ATR Törökország, EUR-MED).

Ezenkívül ránk bízhatja a környezetvédelmi termékdíj-, illetve Intrastat-bevallásokat, valamit a regisztrációs adó- és EKAER-ügyintézésben is támogatást nyújtunk. A vámhivatal által indított vizsgálatokat ügyfeleinkkel közreműködve teljeskörűen végigkísérjük pl. vámértékvizsgálat, vámmódosítási, vámhatározat-helyesbítési, valamint utólagos vámvizsgálat.

Forduljon hozzánk bizalommal! Elérhetőségeink bármelyikén kérhet ajánlatot, vagy felteheti kérdéseit. 
Vámügynöki szolgáltatás
Raktározás 
Szállítmányozás
Minden jog fenntartva - 2019 - vamgarancia.hu 

Adatvédelem

Általános szerződési feltételek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu